pilloduttt

Back on track!

Kategori: Allmänt

Efter att ha landat i min vanliga tillvaro har jag mognat, och kommit tillfreds med min livssituation, så har jag gjort mig av med pojkvännen och kan nu lägga ännu mer tid i stallet. 

Stall status just nu:
Queeny - ett sto efter Richfield. Hon är född 2007. Hon är verkligen hur trevlig som helst och hon kan komma långt om hon nu hamnar rätt. Henne sitter ja och rider på veckorna osv blablabla. I detta fall får hon kliva åt sidan för Surprice.
http://www.youtube.com/watch?v=44Eq_B_Ez1Y&list=UUtrIXCT_OCd6YKzLjILVeZg&index=2&feature=plcp

Queeny med mig på ryggen. PINSAMT dålig sits men det är ju hästen ni ska titta på ;)

Surprice Gold - Surprice är en valack född 2008 efter HipHop. Han är världens stjärna!!! Han är super att rida. Han har ridbarhet, samarbetsvilja, helt självbärig och allt annat som en häst nu kan vara! Han är som klippt och skuren just för mig, synd för mig att han är till salu bara.. 
Surprice gick kvalitetsbedömningen på grevagården med mig på ryggen och lyckades skrapa ihop 988 7898 poäng i dressyren som resulterade i ett diplom och en 3:e plats. Inte illa pinkat för att vara en hoppstammad häst. Även att han fick så höga poäng så visade han inte mycket gång. Om han har 7 växlar så gick han bara 3:an och fick såna poäng, det har slagit mig efteråt att att vi kunde sopat banan med alla andra men men nu blev det inte så och näst intill allt berodde på mig men det är ingen som är ledsen för det för alla var nöjda och glada ändå! Det är den näst viktigaste saken :)
Vad jag egentligen ville säga är det att idag har vi varit på Habogård och miljötränat.
Jag kan inget annat än att le som en barn i en godisaffär. Han går som en klocka!!! Hur känslig som helst och han bara går!! Man vill aldrig sluta rida och när man är klar med honom och släppt ut honom i hagen så vill man genast hämta honom igen!! Kan in förstå den känslan? Hästen är som sagt klippt och skuren för mig ;) Han är lagom hög, lagom smal, lagom lagom lagom lagom. Det är helt galet! för er som någonsin försökt beskriva en känsla vet hur svårt det är. Känslan som jag försöker beskriva är som att jag har hittat sin andra hälft!! Eller var det han som hittade mig? :D


Galet hur mycket jag tycker om honom.

Tchipptchillevipp!!