pilloduttt

Program!

Kategori: Allmänt

Lyssnar lite på bidragen från lördagens deltävling av Melodifestivalen och tänker tillbaka på de tidigare deltävlingarn. Jag kan personligen känna att ribba ligger lågt för i år men det finns allt några guldkorn ;)
Innan kikade ja på Big Brother! Väldigt underhållande måste ja säga :) haha
Innan det så gjorde ja massa annat spännande men det är lite privat och så så det får ni inte ta del av, med all respekt för manskligheten.. Nu lät det som jag har gjort något globalt och brutalt men det har ja verkligen inte gjort!! :D
Tchipptchillevipp!!

Illness!

Kategori: Allmänt

Vaknar upp och känner mig riktigt "dagen efter". Sätter mig upp och inser att jag är rätt så förkyld! Skit tänker jag, jag har inte tid med sånt tråkigt och onödigt. MEN det är så livet är man blir sjuk ibland och är frisk resten av dagarna :)
Jag har faktiskt mig själv att skylla för jag har varit sjuk och mått dåligt de tidigre dagarna sen så åker man till Gbg och röjer, då får man skylla sig själv!
Vi hade jättekul allihopa som åkte, det var helt klart värt det!
Idag ska jag också ut på äventyr :) Men nu är det inte hästar för nu är det killar :D haha!
Dt ska verkligen bli ett kärt återseende :) Det slutade lite taskigt sist men nu mognare båda två så kommer detta nog bli kanon! Jag kommer smitta honom osv :)
Ska dra i mig lite frukost sedan ska jag ta tag i mitt liv!

Tchipptchillevipp!!

Scary mood!

Kategori: Allmänt

När jag blir motiverad till att skriva ner saker är när jag blir förbannad. Konstigt kan endel tycka. Men när folk bara provocerar om och om igen så känner jag att jag vill framföra min åsikter och det kan jag lättast gör genom att skriva ner åsikterna. Då om någon frågar så kan jag bara säga LÄS! Dock så är jag grym på att skriva och berätta saker odytligt vilket bara skapar mer problem.
Iaf jag tror inte att jag är ensam här i världen med att ha en sjukt jobbig morsa, men hon är sååååååååååååååååååååå häääääääääääääääääääärrrrrrrrrrrr jobbig, det blir inte bättre när jag är trött, hungrig och sjuk :(
Hon frågar tusen frågor istället för att ställa en fråga och tänka lite själv. Är det alltid så? I vlket fall som helst så kan vi inte komma överrens alls över huvudtaget men detta är ju bara min version hennes låter nog mer som så här: Ja, Elin henne kan man inte prata med... Ne ne de är säkert inte det lättaste men det gör ju inte saken bättre av att hon frågar samma fråga 5 ggr fast på olika sätt och då blir hon sur för att jag ger henne samma svar???
KAN INTE FÖRSTÅ???? Lösningen blir att jag höjer låser min dörr och höjer musiken, allt för att inte höra, se eller känna någonting från hennes närvaro!!!
Det låter säkert grymt elakt men det är så det har blivit! Försöker va snäll och allt det där men det är sjukt svårt med dessa förutsättningar!!
Tchipptchillevipp!!

Supernews!

Kategori: Allmänt

Nu blir det premiär på min nya blogg :D Jag har skaffat en blogg! haha.  Ni ska få ta del av allt (nästan allt) som händer i mitt liv! Spännande va?  :D

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt