pilloduttt

En bit i vardagen

Kategori: Allmänt

Här kommer ett urval av vad dagen har bjudit på!

Jag ser en röd/svart zodiak: EN SÅN VILL JAG HA!! Fast en stor ribbåt då förstås.
Ulf skrattar och säger, jasså villdu ha det? Vad ska du ha den till?
jag: jo den ska jag ha till min grymt stora motorbåt.
jag ser ytterligare en båt, denna gång en segelbåt.
Jag vill ha en sån också, fast mycket större men inte förstor. 
Jag ser sedan en katamaran.
Jag ska verkligen ha en sån också!!
Ulf skrattar gott och frågar hur många båtar jag ska ha.
Jag: Jag ska ha en av varje sort! Sen kommer jag bli som Pedro :D
Ulf asgarvar igen och säger att jag måste gifta mig rikt, det ordnar vi lätt säger jag!


Pedro är en gubbe som har en egen marina som gör allt med båtarna vad det gäller service och sånt. Han har ett X-antal båtar också. Det uppskattas till 100 tal i alla fall :D

Reveur de Hurtebise!

Kategori: Allmänt

Blandad kompott

Kategori: Allmänt

Pattarna har börjat flaga, kul kul. Det kliar och är allmänt äckligt. I alla fall Idag har jag bara legat i sängen och titta på ridsport det har växlat mellan ponnyhoppning, hästhoppning, häst dressyr och ponnydressyr. Det har sänt live från tyskland och alla ställen vad de nu var :) Mycket spännande och ro givande. Det där med att se hästar får en att känna sig som hemma :)  Hemma det är precis där jag vill vara.

Yeeeeeaaaahhh

Kategori: Allmänt



Hahaha kolla vad biffig man blir av att jobba som mekaniker ;) 
Världens bästa Malin har tagit bilden när vi satt och lekte i skype ;)

Homesick!

Kategori: Allmänt

Angeles frågade precis mig om jag hade hemlängtan. Då kunde jag inte hålla mig längre. Tårarna bara kom och jag kände en enda sak, JAG VILL ÅKA HEM!

Igår var jag och Diego och satte på ett dubbelmontage (drev) på en båt som en privat person hade uppställd på sin gårdsplan. Huset låg en bit utanför Mahon åt flygplats hållet. Det kom ca 4-5 flygplan under ca 40 minuter.

Tanken slog mig, att de där flygplanen åker någonstans. I det säkra fallet bort från Menorca, kanske mot sverige. Där brast det igen och nu har jag gått in i någon form av depression. HEM HEM HEM HEM HEM HEM HEM HEM IT´S THE ONLY THING I WANT.

Lycka och sorg

Kategori: Allmänt

Ligger i min säng och sällskapar med min dator. Egentligen väntar jag bara på att klockan ska gå så jag kan spana in resultaten från 3 årstestet som har gått/går på Grevagården nu i helgen. Som tidsfördri blir det att glida runt på alla möjliga ställen här på nätet.

Plötsligt hittade jag en sida som fick känslorna att svalla fram. Dels av glädje och även av sorg. Det var en sida om min absoluta favorit domare när det gäller avelsbedömningar. Han heter Holger Karlsson. Någon av er kanske vet vem han är och andra inte. Länkar en sida så kan ni läsa själva. http://stallih.se/sida6.html
Det är inte lätt att Beskriva känslor så ni får läsa själva.

oj

Kategori: Allmänt

visade min bränna för Angeles just precis. Hon fick såklart spelet och drog fram after sun och kortison och borjade kleta på mig. Hon gav mig ett tjockt lager med smörja och beordrade mig att lagga mig i sängen med kletet i 10 min och sen torka bort det. 

Ibland tycker jag att hon är lite väl nojig- Men de är bra för då har jag någon som skämmer bort mig och det tycker jag är helt suveränt! :D

Dagens roliga :D

Kategori: Allmänt

Hahaha skrattade så jag fick ont i magen tidigare i kväll. Jag och Ulf hade varit ute och badat i en av vikarna som ligger ut med sydkusten av ön. Vi satte oss i bilen och åkte till Pierro för att Uffe skulle köpa cigg. När ulf går i så kommer först Gonzales och sätter sig i bilen. Han gömde sig lite halft sen kommer Misteri eller vad han hette och hoppade in han också XD Båda två är Servörer på restaurangen. Sen satt de där och tuta och lekte XD Höll seriöst på att skratta ihjäl mig XD Utanför stod en 3e servitris och skrattade och vinkade glatt till mig ;) hehe de är så mysiga på Pierro! Mer kärlek till dem!! :D


Har lyckats bli ordentligt bränd idag igen ;) Kom från när vi bada och satt och stekte i solen så lite får man skylla sig själv :D

Haircut

Kategori: Allmänt

När man kommer upp på morgonen och inser att någon har druckit upp ens mjölk då är fan inte jag nådig! Är det något som jag vill ha ifred så är det min MAT!

Får väl ta att någon dricker upp min mjölk för jag år ändå mina kläder tvättade mitt rum städat och lagad mat på helgerna :) 

Frågade Angeles om hon kunde klippa mitt hår :) ska bara ha bort det som är slitet och känner inte för att lägga ut pengar på att gå och klippa mig här. Det är säkert dyrt och så kommer det bara bli en stor besvikelse om allt skulle gå snett. Det är lätt hänt när man inte pratar samma språk. Så enligt mitt tycke så väljer jag att bli klippt av någon som inte är utbildad och gör det gratis istället :) Ser ut som en troll unge i mitt hår oavsett vilken frilla jag har ;)


Tchipptchillevipp :D

Går inte ut om det är för soligt eller regningt

Kategori: Allmänt

Perfektionisten har mött den bortskämda ungen och slagit sig samman. Igår kväll regnade det massor, okej det regnade lite bara. Fick höra på nyheterna igår att det skulle regna idag också och då känner jag för att bara sitta inne i lägenheten. Jag vägrar att gå t helt enkelt. Men när det är för fint väder vägrar jag att gå ut också. 

Det får inte va för soligt och varmt för då kan man bränna sig på kroppen. När man har gjort det och sedan försöker sova så blir man kokt under täcket och sen om man tar av sig täcket så fryser man om de delar på kroppen som inte har blivit solbrända. Det måste alltså va helt perfekt. Inte för mycket sol inget regn och runt 26 grader då kan jag gå ut :D Snacka om att ha blivit bortskämd :P

Måste bara berätta detta, tyckte det var like kul nämligen :)
Igår stod jag på trottoaren och väntade på att bli hämtad av Ulf eller Olf som alla sanjorer säger. Precis när Ulf åkte förbi och vinkade till mig, åkte en kille på moped förbi och tittade hur mycket som helst. Det var nästan titta-så-mycket-att-man-kör-omkull-varnig, höll på att dö lite då XD Det är inte alltid en blond blek tjej står på trottoarn och vinkar. Det var lite Hej-jag-säljer-sex-varning. Vilket det absolut inte var menat att verka som :

Innan hade det åkt förbi rätt många spanjorer som också tittade väldigt mycket ;) kanske ska ställa mig där idag igen. Det är trots allt ganska underhållande :D hahah



Inte rusk och inte sol!

Tchipptchillevipp!!

Pucko?

Kategori: Allmänt

Man blir kräsen med värmen när man är van vid 25 grader och uppåt. Stoppade ut handen genom fönstret precis för att besluta vilka kläder ja ska ha på mig i kväll :) Men ja måste ju va allt bra korkade för det kommer ju inte va lika varmt ikväll som det är nu.. Smart tjej, Tja! 

Det är nämligen så att ikväll så är ja bjuden på någon typ av inflyttningsfest. Det är svårt att förstå när man får en förklaring på spanska/katalang/engelska speciellt när man bara förstår det engelska språket. Ser fram mot detta ska ta och duscha och göra mig snyggare. Angeles tyckte att jag var snygg som jag var men att gå i sportshorts och tjock tröja kansk inte är det hetaste på en fest :P


Time to get ready! :D
Tchipptchillevipp!!

P & N

Kategori: Allmänt

Trodde att det skulle bli lite jobbigt att åka på praktik. Dock trodde jag aldrig att arbetet skulle va jobbigt. Föreställde mig att det skulle bli jobbigt att bli vuxen och och ta ansvar men vad hände. Jag bor hemma hos en kvinna som tvättar mina kläder, lagar mat åt mig, ser till att ja mår bra och hjälper mig handla :) Hon är seriöst värre än min mamma! Jag som ville bli vuxen, eller hade förberett mig på det.  

Nu kommer jag va tvungen att gå igenom samma process en gång till när jag sedan ska flytta till en egen lägenhet. Det har för- och nackdelar, som allt annat här i världen. Det är bara positivt egentligen men när jag har ställt in mig på "att bli vuxen" och någon kommer och mosar min plan då är det negativt!

Tchipptchillevipp!!