pilloduttt

Även de värsta saker kan vara de bästa!

Kategori: Allmänt

Är så lycklig att ja vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag har just fått ett svar, ett svar som rätade ut väldigt många frågetecken. Efter så många år av frågor så har det äntligen kommit ett enda svar på alla frågor. Det räckte också för att förstå hur elakt det egentligen var. Tack för att du gav mig en stor erfarenhet av misstag som aldrig aldrig kommer bli upprepade!

Mörkt eller ljust?

Kategori: Allmänt

Morning morning!
Klivit upp med tuppen för dagens bravader. Dock så är det oerhört svårt att kliva upp ur sängen när det fortfarande är mörkt ute.. Man lägger sig när det är mörkt och vaknar när det är mörkt. Det possitiva med det är att dagen blir längre! Fast egentligen blir den inte det för man gör samma saker som man gjorde när det var ljust ute. Diss på mörker. Hiss för långa sovmorgnar, haha!

För mycket självförtroende

Kategori: Allmänt

De senaste veckorna har folk sagt till mig att jag är duktig på det här att rida... Visst blir man glad men jag har i största allmänhet svårt att ta emot sånt. Jag vill egentligen bara höra att jag är duktig när jag själv är nöj med min prestation vilket inte är ofta... Men undermedvetet smyger orden in i huvudet på mig. Det bidrar till ökat självförtroende vilket jag nog nu har för mycket av men i och med detta så känner jag ändå att jag kan planera min framtid mer i detalj. För var dag som går så blir tankarnas kretsbanor bara större och större. Planen stavas Belgien, Tyskland och Holland. Behöver man säga mer? Jo! Byebye Sverige! Nej nu ska ja inte dra tankarna i förväg. Jag har trots allt en hel del var att göra innan jag är redo att ge mig av. Det finns mycket känslor och engagemang kvar just här där jag står idag.

Väntar grönt ljus

Kategori: Allmänt

Jag var inställd på att jag och Surprice gjorde vår sista tävling tillsammans i söndags. Men om det nu går "dåligt" på "den andra" fronten så fortsätter vi tävla!
Jag är super taggad på det, han är ju så härlig att tävla dressyr på för han är så oerhört okomplicerad. Dock så har han lite svårt att samla sig i galoppen men det är inte alls konstigt, han är ju bara 4år och lite riden. Nu är det bara att vänta in besked. Resultat från senaste tävlingen: http://www3.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_488332/cf_69694/Resultat_h-stdressyr_121014.PDF

Ny film

Kategori: Allmänt