pilloduttt

Sevärt

Kategori: Allmänt

Missförstånd?

Kategori: Allmänt

Jag har inte skrivit här på ett bra tag. Jag känner dels att jag inte har något att dela med mig av när jag i håller på med hästarna och dels att jag inte har tid. Orsaken till att jag skriver här idag är att jag vill klargöra en sak för er.

Jag har lagt av med ridningen! Enda anledningen är att jag har mycket i skolan, långa dagar, mycket uppgifter (mer än de tidigare åren), och när jag har det som det är nu med student och allt. Då gäller det att lägga tid på det som är nödvändigt.
I det här fallet är det viktiga skolan först och främs vilket är motvilligt från min sida. Det är för att jag är en sån där människa som bara vill göra de roliga sakerna. I rolighets skalan så ligger hästarna alltid på plats nr 1 och där ligger det på en orubblig plats! Skolan däremot ligger på plats 20 av 20. Det säger mer än tillräckligt. Självklart är vissa ämnen i skolan väldigt roliga men det väger inte upp det så mycket.

På grund av tidsbrist har lagt hästarna på hyllan tills det har lugnat sig i skolan. 
Jag har alltså inte lagt av för alltid. Det skulle aldrig hålla i längden för mig. Som en vis person en gång sa 
"Man behöver lite hästar för att må bra". Det är så sant som det är sagt. En gång hästnörd, alltid hästnörd.
Jag skrev tidigare i år att jag ville satsa och det är sant men utan tid och energi så blir det svårt. Jag håller fast vid att jag vill satsa men det får vänta till sommaren. 
Hästar finns det alltid men för min del duger inte vad som helst. Jag har blivit enormt bortskämd med oerhört fina hästar, tränar hjälp och service på just Pilagården. Det steg mig över huvudet och jag ville bara ha mer och mer och så blev det pannkaka av allting.

Men med lite distans så känner jag mig mer mottaglig för allt detta och kan känna det roliga och glädjas med andra och vara tacksam för det man har. 

Det har nog skett ett missförstånd när jag la upp en status på facebook om att jag har lagt av med hästarna. Folk verkar tro att jag är osams med hästägaren/chefen på Pilagården men så är verkligen inte fallet! Om det är någon som tror det så vill jag be er om att ändra det ni tror för det är inte sant! Det är endast för att jag inte har tid just nu! Men till sommaren kommer det se annorlunda då jag inte har skola! 



Bjuder på en bild från 08. Hästen var mitt livs största utmanning. 


// Elin :)