pilloduttt

People change

Kategori: Allmänt

Asså inte för att peka ut någon speciell, bara några gäng. Svenskar är så j*vla egoistiska, gnälliga och icke utåtriktade! 
Jag saknar Spanien och folket där just för att de är raka motsatsen till svenskarna. På 2 månader såg jag inte en enda "ond blick" (svenskar är bäst på den), jag träffade inte en enda otrevlig människa. Alla var trevliga och goa. Tänk att leva i ett samhälle där alla människor is like angels. 

När jag klev på planet i Barcelona som gick hem mot göteborg, så tänkte jag, åh vad skönt det ska bli att komma hem! Men det fick jag allt äta upp när paret som satt bredvid mig i planet började gnälla och va allmänt otrevliga mot varandra, inklusive mig som de inte ens känner!! Vad är det för attityd? 
Just precis då kände jag en stor ånger att jag ens lämnat mina älskade kollegor, vänner, bekanta och ALLA andra!

Inte för att jag är den som är den men jag brukar inte sakna människor, saker och diverse annat. Men när jag var inne på min 4e vecka började jag känna hemlängtan.. Efter att ha varit hemma 1 vecka var det suget borta och längtan efter Menorca hade smugit sig in i min lilla hjärna. Jag trodde att jag skulle va mer saknad än vad jag egentligen var men samtidigt förväntade sig alla andra att jag skulle skana dem jo visst gjorde jag det. Men när jag väl var hemma med en öppnare och helt annan syn på livet så har jag förstått att jag umgås med ganska mycket konsigt folk och väldigt många rötägg som är otrevliga och rent ut sagt elaka. Detta är den typiska svensken! Det är svensken/arna jämfört med Spanjorerna! Det finns säker de som inte är såhär men det är många!

Det är människorna som ska företälla, tror det kallas kompisar... Asså jag fixar inte när folk säger saker som: du är såklart mitt förstahandsval, åh heeeej gumman, du är det bästa som finns, du är min bästa vän. Hallå jag tycker det är skitjobbigt när folk ska hålla på och fjäska, göra sig till och ha sig. Varför?
Varför ska man hålla på så om man inte ens gillar människan? Det är för att ingen vill trampa någon annan på tårna men va fan! Det sårar ju mer om någon behandlar en på det viset? Dock är människor ganska naiva och kassa på att genomskåda dessa rötägg som alla verkar må så bra med, det finns alltid en baksida. 

Det må uppfattas hårt,orättvist och elakt men det är just nu min åsikt! People change so do their opinions!
Jag har så mycket mer som bör komma ut, tyvärr är det personliga saker som bara skulle vara dumt att skriva här.. 

Tchipptchillevipp!!

Dumpad!

Kategori: Allmänt

Blev dumpad i centrum för en stund sen!
Det var så att mina två manliga kollegor skulle till en liten hamn längre bort på ön och när Ana hade den flersitsiga firmabilen så lämnade dem mig till Ana då hon skulle hjälpa mig att ta ut pengar och det är inte lätt när man aldig gjort det förut. Men sen frågade hon mig om jag ville sitta med henne på kontoret och glo eller om jag ville kolla i affärer och så. Att sitta på kontoret är inte någon höjdare så jag valde affärerna :)
Dock så tycker ja att kläderna de har här ser ut som påskkärring kläder och jag vill inte se ut som en påskkärring. Då satte jag sprutt på mina ben och började traska hem till lägenheten (som jag har för mig själv då min sambo har åkt på semester). Dock så gick jag självklart vilse.. När jag gick där och yra så kommer det en kille i en stor skåpbil och vinkar som en tok till mig? Jag har aldrig sett honom tidigare, jag var tvungen att vända mig om och kolla om det gick någon bakom mig men det gjorde det inte.

Vem var det? Frågan kvarstår. Dock var inte han den första som hälsade på mig, han var bara en av många. Dock så är det ingen som fallit mig mig i smaken förutom den killen som jag såg på flygplatsen som såg ut som Tom Cruise, han var nice ;) Han finns någonstan här på ön om han inte har åkt igen men det tror jag faktiskt inte :)
Fast jag har pojkvän, en j*vligt snygg dessutom så alla andra killar har rätt mycket att leva upp till om dom ens ska komma i närheten av den jag har nu :D

Tchipptchillevipp!!

Planering

Kategori: Allmänt

Shit nu åker sambon på semester!!! Hur ska jag klara mig utan henne? Hon gör allt för mig annars, ser till att jag mår bra, matar mig, tvättar och städar och nu tänker hon lämna mig i lägenheten helt ensam tills jag ska åka hem för då sulle hon komma och säga hejdå. 

Hur kan man bara lämna mig här? Nu blev jag helt handikappad. Nu måste jag börja planer när och vad jag ska tvätta, när jag ska laga mat och dessutom måste jag sova helt själv :( Andra skulle säkert jubla om de fick en hel lägenhet för sig själva men ja bara gnäller. Jag hatar att va ensam hemma, mest för att jag är så mörkrädd. Som tur är så bor jag hyfsat centralt så det är alltid liv och rörelse på gatan och det tackar jag för!

Om jag nu har räknat rätt kommer jag ha lägenheten för mig själv i 4 nätter och 5 dagar. Hundra vad man ska hitta på då? Jag har en liten plan på att baka bullar och att baka pannkakor sen måste jag handla också, ta ut pengar, städa, packa och ta en tripp ner till centrum för att kika lite i affärerna :) Idag sa det nog bli matshopping, pannkakor och en tripp till centrum :D Vi får väl se om jag orkar flytta mig från sängen till kylskåpet från kylskåpet till garderoben och från garderoben till ytterdörren. Nu glömde ja nästan att jag måste hinna sola också ;) Jag är helt klart inte lika blek som när jag kom hit men jag är fortfarande inte särkilt brun :) Jag antar att jag inte har de anlagen :)




Tchipptchillevipp!!

Vit?

Kategori: Allmänt

Cha cha bloggen!!! Jag vill bara dela med mig av min kropp och dess utseende! 
Här har ni ett par riktigt vita fötter och ja ett par mindre vita ben ;)



Tchipptchillevipp!!