pilloduttt

MERRY..

Kategori: Allmänt

GOD JUL!!!!!!!!!!!!!!!!

tvätt

Kategori: Allmänt

Dan före dopparedan sitter jag och väntar på att någon annan ska ta ur sin tvätt ur maskinen så jag kan tvätta mina, Boring.... Funderar på om jag ska laga lite mat känner mig lite hungrig :-)  Så kul var mitt liv.

SSSSSpanien

Kategori: Allmänt

Tror allt att hemlängtan står och knackar på dörren. Möjligt att det är Spanien längtan också. Vill nog till Spanien mest av allt just nu. Alla mysiga spanjorer, lukten, maten, båtarna, ALLT!
Det skriker måste i huvudet. Men vet att jag "måste" stanna här iaf ett litet tag till, bara några veckor till, några ynka dagar. Om jag kunde få tiden att gå i somras då borde det gå minstlika fort här.

Framtiden

Kategori: Allmänt

Klurar lite på vad jag ska göra i mitt liv. Just nu är jag här i Sån Marcos, californien. Jag ska vara här i 3 månader till en början, vilket betyder att ja kommer hem i början av mars. Har funderat på hur länge jag egentligen vill stanna. Jag har tänkt på fördelar och nackdelar. Fördelar: vill stanna till jag kan språket bra, vill uppleva sommar här i San Marcos. Nackdelar: åker jag tillbaka och är här över sommaren kommer jag få fira min 20-årsdag här, vill plugga klass 8 (båtkörkort).
Men en sak som är säker är att när jag är 21 då ska jag jobba på kryssningsfartyg. :)

Jul...

Kategori: Allmänt

Julfikar med Ashley, Linda och Vicky. Pepparkakor, julmust och levande ljus :-)

Just in USA!

Kategori: Allmänt

Linda, Laurén, Ahsley, Vicky och jag drog och käkade på ett pannkaksställe, när vi hade slutat. Deras servitris var det trögaste ever. Flera av oss fick fel mat även om servitrisen skrev ner på block samtidigt som hon tog våra beställningar. Hur svårt är det då? Det var den negativa biten över till det positiva.
Det finns typ 20 trafikljus på vägen hem. Galna som vi är bestämde vi oss för att när det blev rött så skulle vi springa ett varv runt bilen
Haha!!! Det måste varit det roligast på länge. Alla runt om i de andra filerna (3andra) måste trott att vi var dumma i huvudet! Hahahahahahahahaha!!! Mötte polisen i ett par andra trafikljus, tur att det var grönt för oss då ;)

Hej

Kategori: Allmänt

Hej hej från en del av San Diego!
Typ klar med alla sysslor, typ. Skönt nu är det dö-tid fram till Kl 5. Känner att det ska bli skönt att komma in och lägga mig i sängen och dö. Det är en day kvar till jag kan ta helg.
Puhhh

fuuuCk

Kategori: Allmänt

Hade skrivit ett aslångt bra inlägg men det ficka upp totalt. Var lite putt innan men nu är set psykbryt hat I USA. Sjalvklart forsvann a, a, och o nu ocksa! Trot dwr ar days art jag laggedog :)