pilloduttt

Dreams!

Kategori: Allmänt

När min Breeders dröm krossades för i år, gick luften ur mig helt och hållet. Istället siktar jag ännu högre. Jag har ju alltid varit lite bakofram på något underligt vänster....

Just precis när jag såg en film på Bretton woods så insåg ja att det är DÄR jag vill vara. Jag vill vara den som sitter och rider på dem där galet rörliga hingstarna.
Men fort tog mina tankar ner mig på jorden. Det ekade till i huvudet när tanken på att det säkert är super svårt dimpade ner. Det vände fort och tanken på hur lättridna Queeny och Surprice är, skickade mig rätt in i drömvärlden igen. Om Queeny och Surprie kan gå som de gör nu med riktigt bra ridbarhet och mig på ryggen så är jag inte så kass på att rida. Hingstarna ligger nära till hands, i tankarna i varje fall.

Det ser super enkelt ut när de glider runt på hingstarna, jag har inbillat mig att det är svårt, visst det är säkert inte lätt. Men det är nog lättare än vad jag har föreställt mig. Jag har haft en undermedveten tanke på att de ska va sjukt avancerade och krångliga. Jo, det finns säket sånna också. Men jag tror jag har tänkt fel hela tiden. 
Jag har alltid trott att jag är världens sopa på att rida, är väl det vissa stunder. När man är orädd och bestämd då har man klivit ett enormt steg i rätt riktning, så varför inte lite hingstar nästa gång. 
Varför ska man tveka på att man inte är duktig. Jag har väldigt många detaljer som ska in på grov-slipning innan jag sitter på värsting-hingstarna. Träning ger färdighet så nu jäklar!

JAG VILL VARA DEN SOM ÄR DEN! 

Jag vill rida Breeders ca 60 ggr innan jag dör också! 
Det finns alltså bara en viktig sak i mitt liv och det är hästar.
Surprice in action!

Fördriver tid

Kategori: Allmänt

Väntar på att klockan ska bli senare.
För då ska hästen badas och utrustningen putsas. För i morgon gäller det!!
Vad vi ska göra är fortfarande lite hemligt ;)

Som tidsfördriv kikar jag på bilder. Ska hinna med att äta frukost, städa, tvätta och packa inför morgondagen innan det blir ridning av 2 hästar och ett hästbad. Det borde inte va så svårt att klämma in :)




Saknade vän<3